söndag, oktober 04, 2009

Längder

Den är längden vill jag ha på mitt hår!

Det känns som mitt hår står stilla i växten och aldrig kommer blir sådär långt. Det är så frustrerande när man väntat så länge. Snart överväger jag clipon igen. Måste bara hitta hår som är minst 55 cm och i remy kvalitet...sen ska det vara vågigt också.

1 kommentar:

Sofie sa...

Apropå hår, när jag hade långt så käkade jag silicon kapslar, med massor med kisel. Det kändes faktiskt som att håret fick en bättre kvalité samt tjockare, jag vet inte om det var inbillning men jag tror faktiskt att det fungerade. Kanske är något? Kostar 260 kronor som räcker i två månader, man märker resultat efter kanske tre månader eller något. Är även till för hud och naglar, men det märkte jag ingen skillnad på.
Haha, det är lugnt, du ser ju hur aktiv jag är på min lilla kära blogg ;)
Min helg har varit jättebra, även fast jag jobbade sent i fredags (ska egentligen alltid ha dagpass inför ledig helg), på lördagen var jag och tränade, sen lagade vi mat och fixa lite hemma bara. Sen var jag och mamma på Ladies Night med hennes jobbarkompisar och döttrar, och innan det var vi på Akropolis och åt :) Det var mycket trevligt och underhållande, Stenmark fyllde ju år så 3500 tjejer sjöng för honom :) Annars har jag tagit det lugnt hela söndagen, var en sväng på Ikea och läst ut min bok och ätit äppelpaj som vanligt, haha. Jag jobbar extra just nu faktiskt, ska egentligen jobba kväll. Dubbelpass alltså, minst 12 timmars jobb! De ringde imorse och 2 tusingar extra är ju inte fel, passar bra i novemberlönen så man kan köpa fina klappar :)
Jag var faktiskt på bio igår med några kompisar som jag inte har träffat på länge, det var väldigt trevligt. Vi såg "The ugly truth", bra och jäkligt rolig... sen kanske jag inte håller med om metoderna men det är ju trots allt bara en film :) Har du sett den?
Veckan innebär jobb, ska iväg och vaccinera mig, två dagar med häst och träning på det. Kommande helg är det två födelsedagsfester, skoj! :) Vad ska du hitta på då? :)
Kramar!