onsdag, oktober 14, 2009

Störande

Nu har jag varit iväg och handlar lite grann, både mat och lite annat.
Köpte kuddar och lampor att ha i sovrummet. De ringde från DHL innan och sa att den nya sängen levereras i morgon så jag kände mig tvungen att ordna lite nytt så jag kan piffa lite.
Skulle testa de nya lamporna nu, och då har jag inte rätt glödlampor, vi som har alla möjliga sorter men ingen passar. Det måste vara en E27, alltså en med tjock kolv. Men självaste glödlampan måste vara lika smal som en E14. Finns det? Hur kan man göra en bordslampa så dum? Våra andra bordslampor är E14, det brukar ju bara vara taklampor som har E27? Detta är väldigt störande. Haha...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men snälla du, Storlekarna E27 Och E 14 har inget med själva glasets storlek att göra, utan det har med sockeln, dvs det du kallar kolv. Du får helt enkelt åka till en lampaffär eller vanlig större ica, så kommer du hitta en passande lampa.

Elin sa...

Jag vet att storlekarna har med sockeln att göra, så dum är jag inte. :) Har kollat efter E27 som jag måste ha, med mindre glas men jag hittar inga. Får nog fara till en lampaffär för att få tag på en. Lampskärmen håller inte standardmåttet verkar det som utan man behöver nog en droppformad lampa.

Mickaela sa...

Kul med lite nytt :)