lördag, maj 02, 2009

Hotellrum



Kollar på reprisen av Äntligen hemma nu, såg programet tidigare i veckan och Lulu gör ett så himla snyggt sovrum med hotellkänsla, i min smak! (men jag gillar inte sänglamporna hon valde) Det är samma intryck jag vill ge med vårt sovrum, men det är inte klart än. Det blir nog sovrummet som står på tur här näst tror jag, det är lite tomt just nu.
Jag längtar efter att köpa bostad så man kan renovera, fixa och trixa hur bäst man vill. Det är jätteroligt att pyssla med hemmet! Gillar inte tapeterna i vårt somvrum, hade hellre sett att ha pärlemoskimmrande tapeter med stora medlajonger, och ett mörkt trägolv till det med vår vita ryamatta vi har i vardagsrummet nu, det hade blivit snyggt!

Jag vaknade inte förrän kl 11.00 idag, var så trött efter arbetsveckan och jag har sovit dåligt inatt. Men jag har redan hunnit vika in tvätt, tvätta, diska, och tvätta ur och rengöra katternas låda och lite smått och gott. Det gäller att vara effektiv, gillar inte att vara rastlös så enda gången jag sitter still är vid datorn. Ska snart ta en dusch, frukost och sen blir det en sväng på stan i det fina vårvädret!

Inga kommentarer: