onsdag, april 01, 2009

Vi ska bli halläningar!


Nu har vi bestämt oss för att det blir flytt till Halmstad efter sommaren!
Det var ju meningen att Olle skulle ha flyttat dit för längesen med tanke på att de flesta tåg på hans jobb utgår från Halmstad-Olofsström-Malmö.
Nu blir vi tvungna att flytta ser det ut som eftersom Stena inte har några körningar åt Norrköping och upp mot landet något mer, innan var det mycket mot Halstahammar, Hallsberg men nu har koncentrerat sig till södra delen av Sverige. Det blir inte ekonomiskt för företaget att ha förare på så långt håll helt enkelt.
Kommer kännas tungt att lämna vår fina lägenhet som vi trivs så bra i. Halmstad är en riktigt fin stad och jag har alltid älskat västkusten. Vi har kikat på lite likvärdiga lägenheter som den vi bor i nu men det är mycket nybyggt i Halmstad längs Nissanstrand så vi funderar på en sån, inte helt fel det heller. Bara ler vid tanken på de fina stränderna längs havet!
Dock är det ju endel maneter i vattnet men man behöver ju inte bada när säsongen är som värst.
Jag blir lite tokig på oss med tanke på att vi redan flyttat ett par gånger, men det är nu man kan flytta. Kommersakna Norrköping en hel del, men jag hoppas på att Halmstad är minst lika bra. Det lär ju vara bättre på sommaren iaf. :-)

Inga kommentarer: