söndag, november 15, 2009

Älskade lilla China

China har legat och sovit både på förstärkaren och fjärrkontrollen i eftermiddag. (Boston var nog lite sur att inte han får plats, så han naffsade henne lite på rumpan.) Vet inte varför hon ska envisas med att vila så när hon kan ligga i sängen eller soffan och mysa. Hon är lite lustig den där damen. :)

5 kommentarer:

Towe sa...

Haha, min brukar också hitta de mest underliga platserna att ligga på =) Dina nakenfisar e sjukt fina!

Towe sa...

Jag har en Devon Rex. Lite samma fast olika :)

Towe sa...

Haha, jag funderade på Sphynx först :) Sambon föredrog Devon dock :) Inte som utställare. Tyco är lite för grinig för att passa för det tyvärr. Brukar dock gå och titta när det är utställningar i närheten. E dina från S*Vintermånens föresten? Tycker jag känner igen både katterna och namnen :)

Towe sa...

Jag föll som en fura för devon. Det funkar riktigt bra trots mild allergi här med. Tycos päls har dock inte växt till sig ordentligt än, hoppas på att han får lite mer lockar än vad han har nu :) Just nu ser han ut som nån blandning mellan sphynx, cornish och devon i pälsen :)
Utställning skulle vara roligt att prova på. Går tyvärr inte med min tjurskalle :) men hoppas på tillökning snart och förhoppningsvis en "utställningsbar" sådan :)

Jag hade lite kontakt med Maria innan vi bestämde oss för devon. Tror det var i samband med hennes första kull. Hon har helt underbara katter!

Ellen sa...

Tack snälla. Vilka hörliga katter, haha. Dom är ju så tuffa!