tisdag, november 24, 2009

Chocolate

Köpte hårfärg på Hårdvårdsbaren idag också, den här gången ska jag också använda wellas toning, men touch istället för fresh. Touch sitter ca 24 tvättar och fresh endast i ca 10 tvättar. Chokladbrun toning blev det, hon på butiken sa att det skulle bli jättefint..så vi håller tummarna för det. Tänkte färga det i nästa vecka som tidigast, vill tvätta ur det röda lite mer först så det inte lyser igenom allt för mycket.

5 kommentarer:

EmelieCatrine sa...

SV; Tack! Jag skulle vilja ha en i en annan färg, en mörkgrön eller så. I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Eller jag ska nog måla på landet någon dag, men vet inte när.
När är julskyltningen? Jag har ingen aning :) Var det inte du som inte skulle gå på stan vid jul för att det är för mycket folk då? En fika skulle vara skitmysigt då Elin! Är det på lördag du åker till Ullared?

PussKram

Nathalie sa...

Hej Elin:)

Tänkte bara höra med dig vad jag ska köpa för hårfärg till min utväxt som jag börjar få nu?

Kram

Mickaela sa...

ah vad bra.. snällt att de bjuder på frukost. Men tror du att man kanske ska ha med sig nått iaf?
Sen hoppas jag verkligen att toaletten på bussen funkar också?!
Du kommer väl ihåg resan till Sthlm då jag blev kissnödig och toan inte funkade? Det vill jag inte vara med om igen :/ det var verkligen hemskt.

Mickaela sa...

hihi tack :)
Jadu, antingen så åker jag med tåget som går 18.10 så är jag framme 18.38, eller så åker jag 18.28 och är framme 18.56.. det är vilket som passar dig :) eller om du vill att jag ska komma lite senare?

Förresten, möter du mig någonstans då? dels så kan jag inte norrköping speciellt bra, sen så kan jag inte gå så jätte långt utan att få ont :/ fast hur går spårvagnarna? skulle ju kunna åka den annars.
pöss

Nathalie sa...

Heej!

Åh det vore jätte snällt om du vill såklart:) Skulle lördag passa? Emme sa att du ska till Ullared då så förstår om du inte orkar på kvällen?

Kram