måndag, november 16, 2009

God förmiddag

Jaha, då var det måndag igen och ny vecka. Den här veckan blir det betydligt mer jobb än förra veckan. Det kommer resultera i dålig bloggning, bara så ni är medvetna om det. :)
Jag och China äter frukost och myser i vanlig ordning, hon sitter alltid med mig när jag äter. Ja, jag har väl inte så mycket att säga egentligen...ska ta och sminka mig lite och fixa till håret. Ciaó!

1 kommentar:

Towe sa...

Han är bara 1,5 så han e ju inte helt klar, varken i päls eller look tror jag, mitt lite otränade öga tycker att han fortfarande ser väldigt ung ut. Både mamma och pappa var välpälsade och iaf mamma var ganska sen så det kommer tror jag. Han är kastrerad, det var intentionen när vi köpte honom, en fertil hane känns inte så lockande :) Efter kastreringen så utvecklade han nån slags allergi (antagligen foder) med med utslag på halsen så avel hade inte varit aktuellt därför heller.

Haha, magarna syns ju så tydligt också :) Fast hanarna ska väl vara ganska så stora? Halvfoder verkar intressant bara man hittar rätt uppfödare!
Tyco kommer från S*Citrinens men är uppväxt hos fodervärd så jag hade mest kontakt med henne och mindre med Anna som står bakom stamnamnet. Var och hälsade på hos flera uppfödare innan men klickade med fodervärden och främst med Tyco, särskilt sambon. Haha, jag kommer ihåg att jag tänkte att det var synd att Mia hade sphynx och inte devon för hon verkar vara helt rätt person att köpa katt ifrån :)

Jag hoppas att kastreringen går bra! Känns alltid lite läskigt med sövning och så. Vilken veterinär går ni till?