torsdag, september 24, 2009

I want a bow

Ungefär så här, men placeringen kommer bli längre ner.

Jag vill tatuera en liten rosett i svart och grått. Funderar bara på var den ska placeras.
Undra om den passar under min tatuering på handleden som jag har idag?

Nu har jag målat naglarna i färg! Brukar oftast ha transparent lack. Men nu har jag målat med den gamla favoriten Nice från Malava.

1 kommentar:

Sofie sa...

Alltså.. Jag är både socker- och matberoende kan jag säga, dålig kombination om något, haha. Nu har jag varit duktig i två dagar, ska iaf hålla mig till fredag kväll innan jag mumsar i mig alldeles för mycket.. Äter både mycket, och ofta, haha. Det värsta, såklart. Det var säkert min mamma som också är godisgris som redan gödde mig med socker när jag låg i magen, haha, skulle inte förvåna mig :)
Ja, visst var den snygg. Beställde en grå såndär tröjklänning som du beställde i svart, men den kommer inte förrän om en månad, haha. Nåja, blir skönt när det blir kallt :) Jag har gått övertid varje månad hittills på jobbet så jag får alltid goa löner haha, men jag har redan shoppat så mycket. Men en bio är jag sugen på! :) Vad ska ni se för något? Jag är sugen på Gamer och nya Pitt-filmen som har gått ett tag nu.
Jag ska faktiskt också till Linköping imorgon, efter jobbet. Ska träffa en vän och ha det trevligt :) Har inga planer alls för helgen faktiskt, blir nog lite slapp vid Strömmen på min favvoplats på lördag, skulle bli fint då :) Vad ska du göra då? Kramkram :)