fredag, september 04, 2009

Mums

Nu har jag suttit och kollat på recept, alltid kul att hitta nya och testa på. Just nu är jag grymt sugen på ugnsstekta morötter, det är så himla gott! Rotfruktsgratäng, det måste jag hitta en recept på!
Ska nog ta ut lite recept som jag ska testa på under veckan.
På tal om annat, hur kan tv 4 visa fotboll en hel fredagskväll?! Det är under all kritik!

1 kommentar:

Sofie sa...

Gårdagen bjöd på gott sällskap, och mycket god mat, samt godis såklart! Kom hem vid två så vaknade vid halv tio, skönt att få sova ut när man har gått upp klockan fem senaste två dagarna, haha!
Idag ska jag ut med en vän och fota lite, kanske lite loppis, eventuellt lite bio. Mycket kanske, tar det som det kommer. Oavsett är det skönt med helg efter 8 dagars jobb :) Sen jobbar jag bara 4 dagar, och ledig i fyra dagar... Underbart skönt! Hyfsat väder fick vi iaf, imorgon kommer nog regnet tillbaka så passa på nu och vara ute och njuta, kan man mysa ordentligt imorgon :)
Jag har också tänkt lite på o bli redhead, fast inte så pass mycket. Men har aldrig riktigt förstått det där med om man passar i det eller inte, om ens hudfärg går mot rosa, eller gult eller något. Vet du hur det funkar? Oavsett din hudfärg lär du nog bli snygging ändå :) Coolt med rött hår, svårt att underhålla dock, hoppas du lyckas.. Du verkar ju kunna det där så det blir nog inga problem :) Ha en grym helg!