söndag, augusti 30, 2009

Black and White

Mockajacka och tights med skinndetaljer från MQ, Tunika från Lindex, Stövletter från Scorett

1 kommentar:

Sofie sa...

Haha om du klarade o pendla till gymn i tre år blir nog inga problem, dessutom är pendeltågen väldigt smidiga, eller bussarna, passar nog bättre för dig om du bor uppe på Nygatan, men beror ju på vart utbildningen är i Linköping. Antar att du gillar att experimentera med hår och sådär då? Själv är jag inte så duktig, men gör ibland lite annorlunda frisyrer och sådär, men jag kan inte ens göra en inbakad fläta liksom.. Halå, det säger nog rätt mycket, haha!
Vart var det du kom ifrån ursprungligen? Haha har ni kombi redan, det var som fan ;) Jag har inte ens en bil.. Om jag nu köper en, så blir det nog en i minsta laget.. Varför en kombi förresten? Inte volvo va ;P Jag bor i Smedby, om du känner till det.. Förhoppningsvis bor jag i stan om ett halvår ^^
Det lät som en skön helg, själv har jag jobbat men ändå lyckats klämma in en bio, käk på max, manesa, promenad och mys! Kul att ni ska på bio! Har varit på bio säkert 5 gånger de senaste två veckorna, så roligt tycker jag! Igår såg vi District 9, tyckte den var riktigt bra faktiskt, men mitt sällskap delade inte min åsikt. Nästa gång blir det nog Inglourious Basterds, det var den ni skulle se va? :)
Nu sitter jag och jobbar faktiskt, till halv tio. Hoppas på uppehåll när jag cyklar hemåt sen!
Några roliga planer för veckan? :)
Kramar!