fredag, augusti 28, 2009

Jag får liksom ingen ordning

Jag tycker att Winnerbäcks nya singel är väldigt bra och sprallig på något sätt. den skiljer sig lite från hans övriga låtar. Hans nya album Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar jag mig igen släpps 21 september, weeii!

3 kommentarer:

EmelieCatrine sa...

Hej!

Smsade dig förut, men du kanske sover :-) Men svarar på din kommentar innan jag går och lägger mig i allafall! IKEA är alltid kul, åk dit och kika så kan du ju kolla på skor samtidigt? Dom har ju IKANO-huset :-)
Åh, kul. Winnerbäck är skitbra! Har sett honom en gång och det var i Norrköping, hundra år sen typ, haha! Vilken är din favoritlåt?

Nej, i helgen blir det ingen utgång. Kan inte riktigt slappna av och ha kul med gips, hehe. Känns som alla ska göra illa fingret typ (även om det kanske är läkt), men man blir ju nojjig när det är fulla människor i närheten som hoppar, dansar och ramlar på dansgolvet.. Så väntar nog till nästa helg :-) Ska du ut då?

Nej, hittade inte klänningen. Men skitsamma, den är inte så stor egentligen men hade bara velat ha en strl mindre men äsch. Den får duga, det blir nog kanonbra :-)
Men usch vilken otur du har med kläder då. OCH IDAG SOM KROCKA!! Det får du berätta om :-P

Stora kramar från Emelie

Sofie sa...

Hej :)
Är utbildningen i Norrköping? Tycker det är synd att praktiska utbildningar alltid ska kosta väldigt mycket, men om man är beredd att betala är det ju självklart värt det. Hur lång är den? Synd att du inte gick frisör på gymnasiet, får man väl allt gratis?
Är det bara du som är inredaren hemma eller har sambon ett pekfinger med i spelet också? :) Jag är 20 år gammal, född 89, så snart fyller jag 21.. Eller snart, om dryga halvåret då! Tiden går alldeles för fort... Jag är supersugen på att flytta, ska nog börja kika lite smått på lägenheter, måste köpa diverse saker också, bla ett porslin på Indiska som jag har suktat på i säkert ett år utan att köpa, kanske dags nu, haha!
Jag köpte en lila jacka på hm faktiskt, herr, skitsnygg och underbart skön :) Har kikat på en klocka på carl&henrik också som ligger på st:persgatan, varit där? Lite streetstyle typ, snygga grejer. Klockan går bara på två hundralappar och är galet snygg, så blir nog ett köp idag efter jobbet :) Några goa planer för helgen då?

EmelieCatrine sa...

Oj, jag känner nog inte igen dom albumen.. Möjligtvis "Kom", men inte den andra.

Va? 2 gånger detta år. Vad är detta? ;-) Haha.. Tycker du inte att det är kul eller har det bara inte blivit så? Vilken är favoritutestället här i Norrpan då?

Du får berätta om du har hittat något sen på stan! Fasen, jag är skitsugen på en chailatte på Waynes, fasen.. Aja!
Idag blir det väl lugnt. Ska följa med en tjejkompis till hennes häst sen och ikväll blir det nog TV med tjejerna. Michael Jackson grejen ska vi se tror jag..
Vad ska du göra ikväll? :-)

Kramar