torsdag, augusti 27, 2009

Jag har väntat på ett regn

Jag älskar den låten med Lars Winnerbäck! Om drygt tre månader får jag se honom igen. Om jag längtar! Som jag längtar! Måste kanske ta och boka billjetterna snart!

1 kommentar:

EmelieCatrine sa...

Haha, jo du måste ju välja någon av dom! Jag tyckte dom väskorna till höger var snyggast. Den längst ner till höger skulle vara skitsnyggt att ha på stan, den andra en utgång :-)

Ah, ok. Det förklarar inredningsstilen då. Mucko snyggt i allafall! :-)
Kladdkakan blev god, holy mother. SUPERGOD! Och formen var perfekt, kanske är för att mor min är en hejare på att baka och vet vilka formar man ska ha, hehe.

Tack! Ja, katergorin är väl lite rolig. Har tänkt på det ett tag nu så jag tänkte att jag sätter igång den nu :-) Men lårhöga stövlar som är lite större runt benen är ju snyggt! Sålänge dom inte ser typ förstora ut, annars är det ju snyggt när det inte är helt slimmat runt benen :-) Men har du sett några någonstans annars?

Ja, har haft en kanondag! Tagit det lugnt bara. Har du haft det bra? Åh, vart ska du se Winnerbäck?Han är SÅ bra.. Men fasen, har inte hört den där låten "regn-någonting". Det måste jag göra!

STOR KRAM FRÅN EMELIE