fredag, augusti 21, 2009

A little bit of red

Det blev en varmare nyans på håret, och mer kopprigt!
Jag älskar att det drar åt det röda! Tyvärr suger mitt hår i sig färgen som en törstig kamel i öknen, det beror ju på att jag var så himla blonderad innan. Det röda kommer nog släppa endel kan jag tänka mig. Så det kommer ta 1-2 färgningar till innan det sitter säkert.
Ska nog satsa på ännu rödare nästa gång, eller vad tycker ni?

4 kommentarer:

EmelieCatrine sa...

Men tack så jättemycket, vad glad jag blir! Ja, dom är äkta. Ska måla dom svarta strax, det blir en snygg nödlösning nu jag är trött på det röda och inte kan fixa dom pga gipset :-)

Jaha okej, hur kommer det sig att ni flyttade till just Norrköping då? Och vart i Norrköping bor ni? Ah okej, då förstår jag. Vart jobbar du någonstans då?

Yes, ikväll blir det utgång. Tror det blir det även i morgon. Blir nog en sväng till Hugo! Så snart måste jag slänga på mig en outfit och dra iväg! Kram Emelie

EmelieCatrine sa...

Vad snygg du blev i håret föressten, glömde säga det! Kan du möjligtvis jobba som frisör? :-P

/ Kram Emelie

Sofie sa...

Jaså där ser man :) Kände ni några i Norrköping eller? Om det fanns någon anledning till varför det blev just denna stad menar ja :)
Jag jobbar som trafikinformatör på Banverket, kan höra mig på stationen, ropar tåg och kommer med besked om förseningar.. Haha! Tog studenten förra året, började jobba här i maj och lär nog stanna ett bra tag :) Vad gör du om dagarna då? Jobbar såg ja? Görsnyggt hår förresten! :)

Sara sa...

Vad fint du blev i rött hår. Det passar dig. :)