söndag, augusti 23, 2009

Meningslös dagens?

Ja roligare än så här har jag inte sett ut idag, t-shirt och byxor. Helt klart en underskattad klädsel dock. Mjukt, skönt och bekvämt är det ju! T-shirten är nog det enda plagget jag har som är rosa..ja mitt volanglinne kanske räknas som rosa. På tal om ingenting.
I morgon har jag en massa att stå i, hela nästa vecka egentligen. Är fullbokad med både det ena och det tredje. Sen ska jag ju jobba också, såklart.

1 kommentar:

EmelieCatrine sa...

Ja, jag veeet. Tomten ligger jättebra till, superskönt att åka ut dit. Har du varit ute i Arkösund eller liknande i Norrköpings skärgård?

Men gud, haha. Ja det förstår jag att du försöker undvika, usch usch! Är defenitivt inte känslig för sånt, men det låter ju lite halv-scary ;-)
Ja, det är ju en bit. Både till Småland (för det är det va?) och till Kiruna. Saknar du dina föräldrar mycket? Hur ofta ses ni?

Ja, okej. Nej, men det är ju inte alltid skitkul att umgås med jobbarkompisarna privat. Om man inte klickar superbra vill säga.. Men vad är det för typ av folk som jobbar där då? Blandade eller?
Ja, men självklart kan vi ta en fika. Du kan ju inte sitta ensam (nu låter det som att jag tror att du är värsta ensamvargen, men menar absolut inte det) Men kan ju vara kul att lära känna lite nytt folk i Norrköping, vi är ju ändå lika gamla? :-)

Jaha okej, men gu' vad kul. Vad många instrument du har spelat, saxofon låter ju skithäftigt. Däremot skulle jag vilja lära mig spela gitarr. Började köra lite hemma med kompisarna, men lärde bara några ackord på "Better men - Robbie Williams" ;-) Men om du spelar så sjunger jag, haha. (Har spelat fiol faktiskt - och även piano. Men kan typ en låt på piano, Skärgårdsdoktorns intro om du minns? ;-)
ÄLSKAR SINGSTAR! Det är sjukt kul, skulle kunna sitta där en hel natt. Visst, är väl ingen skitbra "sångerska" kanske, men är ju iaf inte tondöv, haha!

Du, det där låter ju inte fel. Skulle gärna gå till Bacchus, men tyvärr så tryter det i kassan så det får bli en sallad på Fräcka istället, haha. Men det funkar ju också! Hur träffades du och din kille föressten? Om man får vara nyfiken... :-)

I veckan har jag inte sådär supermycket planerat. Förhoppningsvis Kolmårdens djurpark en dag, en sväng på stan (flera svängar...) kanske utgång i helgen.. Vad ska du göra? Läste att du har mycket inplanerat? :-)

Kram från Emelie